O nama

galtexistorija“Porodica je mjesto gdje su ljubav i život međusobno povezani” – Rene Ekošar

Preduzeće “Galtex” d.o.o. Pale svoju tradiciju gradi od 1965. godine kada je u Palama osnovana mala krojačka radionica Paja Pekića.

Iz godine u godinu, preduzeće se razvijalo i raslo sa karakterom porodičnog preduzeća, a od 2000. godine “Galtex” je društvo sa ograničenom odgovornošću koje trenutno zapošljava 31 radnika.

Primarna djelatnost je obrada i prodaja tekstila namjenjena običnim i profesionalnim korisnicima.

U ponudi je izrada muških i ženskih majica, radnih uniformi za medicinsko osoblje, pekare, ugostitelje, zanatlije te opremanje radnika u građevinskoj, drvnoj i metalnoj industriji. Pored velikog iskustva u ovim oblastima, u posljednjem periodu bitan segment ponude čini opremanje ugostiteljskih objekata.
Svi proizvodi u ponudi izrađeni su od materijala visokog kvaliteta te u potpunosti zadovoljavaju visoke zahtjeve profesionalnih korisnika.

onamaproizvodnja

“Galtex” danas u ponudi ima robu iz sopstvenog asortimana, kao i ponudu robe iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Turske i Italije.

Mreža od devet prodajnih objekata je koncentrisana u istočnom dijelu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a čine je tri prodajna objekta u Palama, prodajni objekti u Sokocu, Rogatici, Istočnom Sarajevu, Foči, Višegradu i Goraždu.

U preduzeću “Galtex” pažljivo planiraju dalji razvoj i rast preduzeća pa su započete aktivnosti na izgradnji novog poslovnog objekta u Palama. Objekat će biti izgrađen po visokim standardima kako bi asortiman i proizvodni kapaciteti bili prošireni.

onamaprodaja

Budućnost firme “Galtex” je i dalje vezana za porodicu Pekić, pa će ova firma i u buduće koristiti snagu zajedničkog rada najvažnijeg stuba našeg društva. To potvrđuje i izbor školovanja treće generacije na koju će biti prenijeti poslovi.

Aneta, Milica i Sara su svoje obrazovanje prilagodile potrebama firme, polako ulaze u posao i nadaju se da će svojim znanjem u budućnosti pomoći daljem razvoju preduzeća.

Direktor i vlasnik preduzeća “Galtex” Pale, Radenko Pekić ima viziju da ovo preduzeće u budućnosti proširi i poboljša proizvodnju i kvalitet proizvoda za šta će se u velikoj mjeri osloniti i na novu radnu snagu.

“Galtex” d.o.o.
Srpskih ratnika bb
71420 Pale
Telefon: 057 224 685
Faks: 057 224 685
E-mail: galtex3@gmail.com